Voit ostaa Ski.fi kortin nyt älypuhelimeesi

Kaudella 2020–2021 Ski.fi-kortti toimii vain mobiiliversiona Cardu-sovelluksessa. Voit ostaa kortin suoraan Cardusta tai tästä verkkokaupasta. Puhelinnumeron haltija lataa Cardu-sovelluksen, rekisteröityy sen käyttäjäksi ja kirjautuu sovellukseen. Hyväksytyn ostotapahtuman jälkeen Ski.fi-kortin alekupongit ovat välittömästi käytettävissä Cardu -lompakossa. Mobiilikortti on liittymäkohtainen ja yhteen liittymään voi tilata vain yhden kortin. Lisätietoja Cardu-sovelluksesta. Sivun lopussa on ohjeet Cardu-kortin lataamiseen.

Huom! Mobiilikortti on liittymäkohtainen. Voit tilata vain yhden mobiilikortin yhteen puhelinnumeroon.

Monta hyvää syytä hankkia Ski.fi -kortti

Ski.fi -kortti on laskijoille suunnattu etukortti kaikkiin Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen (SHKY) jäsenkeskuksiin. Kaudella 2020-2021 pääsee laskemaan edullisemmin yli 60 hiihtokeskuksessa. Korttia esittämällä voi nimittäin ostaa kaksi päivä- tai iltalippua yhden hinnalla. Etu on voimassa kauden aikana kerran per hiihtokeskus.

Kortin hinta on 45 euroa.

www.ski.fi -sivuilta löydät avoimet hiihtokeskukset sekä viimeisemmät uutiset asiakkaille tarjottavista eduista. Kiinnostuneet voivat tilata myös sähköisen uutiskirjeen, joka ilmestyy talven aikana noin kerran kuukaudessa.

Lisätietoa saa SHKY asiakaspalvelusta 040-9401800 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse shky@ski.fi

Yksinkertainen laskuoppiKaksi kaverusta lähtee rinteeseen kahtena päivänä. Kummallakaan ei ole Ski.fi -korttia.

Päivä 1:
Keskus APäivälippu 32 €Liput yhteensä 64€
Päivä 2:
Keskus BPäivälippu 24 €Liput yhteensä 48€

Yhteensä 112 €

Ski.fi -korttiasiakas lähtee kaverinsa kanssa rinteeseen.

Kortin hankintahinta: 40€

Päivä 1:
Keskus APäivälippu 32 €Liput yhteensä 32€
Päivä 2:
Keskus BPäivälippu 24 €Liput yhteensä 24€

Yhteensä 96 €

Ohjeet kortin lataamiseenNäin lataat Ski.fi -kortin puhelimeesi:

1. Mikäli olet jo aiemmin ladannut Cardu-sovelluksen puhelimeesi, saat Ski.fi –kortin lisäyksestä ilmoituksen rekisteröinnissä käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen. Kortti tulee näkyviin, kun päivität korttinäkymäsi. Katso tästä miten korttinäkymä päivitetään.
2. Mikäli et ole ladannut Cardua aikaisemmin, saat gsm-numeroosi tekstiviestin Ski.fi -kortista. Lataa sovellus saamasi tekstiviestin latauslinkin kautta.

Käyttöönotto vaihtoehdon 2 mukaan

1. Lataa Cardu sovellus saamasi tekstiviestilinkin kautta
2. Avaa Cardu-sovellus kännykästäsi ja rekisteröidy. Sinulta kysytään GSM-numero, nimi, vähintään 8-merkkinen salasana ja sähköpostiosoite, jotta voimme infota esim. uusista päivityksistä. Cardu ei lähetä teille kolmansien osapuolien mainontaa, ellet sitä erikseen tilaa. Mikäli sinulla on jo Cardu kännykässäsi, tulee kortti näkyviin, kun päivität korttinäkymäsi.
3. Klikkaa auki Cardun sovellus kännykästäsi. Käytössäsi on nyt Ski.fi -kortti. Klikkaa kortin kuvaa ja saat sen ominaisuudet käyttöösi.

Cardu-sovellus toimii mm. seuraavilla älypuhelimilla:

  • Iphone (iOS 7 tai uudempi). Lataa ilmainen Cardu-sovellus App Storesta.
  • Android (4.0 tai uudempi). Lataa ilmainen Cardu-sovellus google playsta.